Skip to main content

MARKOWY KUNSZT, TECHNOLOGIA I JAKOŚĆ,
KONTRA SIECIOWA PRAKTYCZNOŚĆ!

1
Głęboka i ciężka pokrywa.
2
Palnik do steków z funkcją kuchenki do gotowania.
3
Solidna konstrukcja grilla. Grill markowy waży więcej o 30%.
4
Płynna regulacja mocy palników. Z dużym zakresem regulacji.
5
Ruszty ze stali nierdzewnej. Łatwe do grillowania i czyszczenia.
6
Duże kółka ułatwiające przemieszczanie grilla po nierównym terenie.
7
Specjalne miejsce mieszczące dużą butle gazową!
8
Duża moc grilla. Szybkie nagrzewanie.
9
Mocny piekarnik wykonany z odlewu. Dobrze zatrzymuje ciepło.
1
Płytka pokrywa wykonana z cienkiej blachy.
2
Kuchenka do gotowania bez funkcji palnika na podczerwień.
3
Niestabilna konstrukcja. Słaba jakość materiałów.
4
Regulacja mocy palników skokowa, z małym zakresem regulacji.
5
Lekkie ruszty żeliwne. Konieczność sezonowania, łatwe w uszkodzeniu.
6
Biurowe kółka nienadające się do przemieszczania grilla po nierównym terenie.
7
Niska szafka bez miejsca na butlę 11 kg.
8
Mała moc grilla, powolne nagrzewanie. Grill nie osiągnie temperatury wyższej niż 250 stopni.
9
Piekarnik wykonany z cienkiej blachy. Nie trzyma ciepła, przepali się szybko.

TWÓJ KOLEJNY KROK:

Rodzaje grilli gazowych